Programare PLC

Inginerii noștri în automatizare au peste 20 de ani de experiență în dezvoltarea de soluții de automatizare industrială, software-ul fiind focusul nostru iar automatele programabile fiind modul nostru de inginerie. De la documentație până la codul sursă, dezvoltăm soluții complete pentru aplicații noi sau migrăm folosind tehnologie de ultimă generație unul existent.

Soluții:

WA creează soluții PLC noi de la dezvoltare până la implementare, inclusiv crearea de specificații tehnice funcționale, programare online și offline plus punerea în funcțiune la fața locului. Pentru a economisi timpul de punere în functiune, oferim simulare reală a procesului înainte de serviciile FAT și de punere în funcțiune la distanță. WA poate oferi consultanță cu privire la alegerea componentelor de automatizare, arhitectura AS/OS,arhitectura de rețea pentru comunicații,oferind suport clienților noștri urmând standardele de programare cu cod reutilizabil și arhitectură bazată pe funcții care respectă standardul IEC 61131-3.

Experiența în inginerie:

Expertiza platformei hardware/software:* Siemens, Beckhoff, Omron, Mitsubishi, Schneider Electric, Yaskawa, Delta și alții.

Programare HMI

PLC-urile sau controlerele logice programabile gestionează echipamentele de producție în contextul automatizării industriale. Este de remarcat faptul că automatizarea a fost folosită anterior în marile întreprinderi de producție, dar aplicația acesteia a crescut semnificativ în ultimii ani. Oamenii sunt importanți în operarea, depanarea și întreținerea acestor sisteme complexe de automatizare dar integrarea unui HMI va interfața operatorul cu procesul sau echipamentul.

Interfața Human Machine (HMI) este un dispozitiv care vă permite să introduceți parametri de proces,variabile sau comenzi în echipamentele dumneavoastră, pentru a funcționa conform instrucțiunilor de program și primiți feedback cu privire la starea lor. Cu alte cuvinte, un HMI este un computer industrial care a fost configurat corespunzător pentru a comunica cu PLC-ul și operatorul instalației sau administratorul de sistem.

Programarea HMI diferă semnificativ de majoritatea celorlalte limbaje de programare.HMI este o vizualizare a unui proces într-o zonă de producție, reprezentând primar P&ID sau PFD al fabricii. Proiectarii și aspectului ecranului i se acordă o atenție specială în dezvoltarea interfețelor grafice HMI.

Soluții:

Conceptualizare HMI și proiectare GUI, vizualizare instalații,procese și control, dezvoltare PoC, dezvoltarea cadrului HMI multi-platformă, Design UI/UX centrat pe operator și proces, dezvoltare de plug-in și integrare, modelare 3D și dezvoltare grafică personalizată, design și dezvoltare de control UI prietenoase pentru utilizatorul final.

Experiența în inginerie:

Competențele WA au fost dovedite pe platformele SW de mai jos:*WinCC,Monitouch, Exor, Panelview Plus, EasyBuilder Pro, iX Developer, VT Builder Keyence, E-Designer, IDEC și Panel Builder 600.

Programare sisteme dedicate cu microprocesor

WA oferă servicii complete de dezvoltare a sistemelor încorporate, inclusiv proiectare PCB și programare de microprocesoare de uz general GPP. Experiența în industrie a companiei noastre include produse industriale de comandă si control, monitorizare stare, achizitie si prelucrare de date, convertoare. Lucrăm cu toate componentele specifice sistemelor dedicate, inclusiv circuite analogice și digitale pentru controlere inteligente (microcontrolere, microprocesoare, DSP-uri, FPGA-uri etc.)

Soluții:

Sisteme Încorporate Cu Răspuns În Timp Real, Sisteme Încorporate Independente

Experiența în inginerie:

Când vine vorba de selectarea unui sistem de operare pentru dispozitivul dvs. dedicat, aveți o mulțime de opțiuni. Windows CE a fost conceput special pentru controlere industriale și calculatoarele auto. Cu toate acestea, devine învechit și poate fi înlocuit cu Windows 10 IoT. Linux este standardul industrial pentru aparate smart. ThreadX este un alt sistem de operare în timp real pentru dispozitive inteligente. Green Hills' Integrity este un sistem de operare în timp real utilizat în domeniile militar, aerospațial și medical. QNX este un sistem de operare în timp real (RTOS) conceput pentru sisteme critice în industria auto și robotică. VxWorks este un sistem de operare în timp real (RTOS) care este utilizat în sisteme încorporate, de la aerospațial și de apărare până la consumatorul casnic.

01

Documentație

02

Concepție

03

Completare

Află mai multe despre serviciile noastre de automatizare în industrie

și despre produsele noastre