• WEST AUTOMATION
  CONTROL INDUSTRIAL
 • Două domenii principale de expertiză
  Automatizare industrială și maritimă
  Peste *15 ani de experiență* în proiectarea panourilor de control industriale, integrarea sistemelor, automatizarea conceptului lean, inginerie de proiectare...
 • SUNTEM
  WEST
  AUTOMATION
  un furnizor complet de consultanță și sistem de inginerie la comandă

Despre West Automation

Proiectare tablouri de control, programare, integrare, punere în funcțiune, Service și întreținere

West Automation este o companie de automatizare, integrare și inginerie cu operațiuni în industrie și segmentul maritim unde puteți găsi soluții de la nevoi mai simple la nevoi mai complexe. Aducerea a peste 15 ani de experientă în proiectarea panourilor de control industriale, integrarea PLC sau controlul încorporat, integrarea sistemelor, automatizarea conceptului lean, ingineria de proiectare și programarea industrială la procesele critice de producție.

Zona de expertiză

West Automation își concentrează oferta de produse și servicii în două domenii principale: industria si sectorul maritim.

Servicii de automatizare industrială

Scopul nostru cu orice proiect de automatizare este să vă oferim rezultate de o calitate superioară, ajutându-vă în același timp să demonstrați rentabilitatea investiției pe termen lung a investiției dvs.

Mai multe detalii

Servicii maritime

Servicii pentru echipaj, construcții noi și conversie, management comercial, serviciile de suport tehnic și operațional sunt toate esențiale pentru orice flotă modernă pentru a opera fără probleme pe mare.

Mai multe detalii

WEST AUTOMATION

Produse și Tehnologii

Tablouri de comandă și control, Soluții complete de automatizare

17 Pași pentru integrarea de succes a sistemelor

01

Documentatie si Inspectie la fata locului

02

Analiza datelor

03

Analiza pentru proiectare

04

Revizuirea propunerilor

05

Oferta tehnico-comerciala

06

Demararea proiectului

07

Ingineria cerintelor functionale

08

Inginerie detaliata-proiectare

09

Teste functionale de proiectare

10

Proiectarea sistemului

11

Integrarea componentelor hardware si software

12

Testare operationala pentru fabrica

13

Testare la fata locului

14

Punere in functiune

15

Scolarizare pentru personalul operator si tehnic

16

Predarea documentatiei

17

Suport tehnic si service

Oferim servicii pentru


 

Soluții complete.

Experți în automatizare.

F.A.Q.

Cere o cotație

Utilizarea mașinilor, sistemelor de control și tehnologiilor informaționale pentru reducerea nevoii de intervenție umană în producția de mărfuri și servicii este cunoscută sub numele de automatizare industrială.

Există numeroase moduri prin care tehnologia poate fi utilizată pentru a îmbunătăți eficiența și productivitatea unității de producție. O metodă este să utilizați senzori și automatizări pentru a automatiza procesul de fabricație. Aceasta poate ajuta la reducerea nevoii de muncă manuală, precum și a posibilității erorii umane. În plus, utilizarea tehnologiei poate ajuta la îmbunătățirea comunicării si coordonării între diferitele părți ale procesul de fabricație, care poate ajuta la îmbunătățirea eficienței și productivității chiar mai departe.

PLC-urile sunt dispozitive electronice care controlează și automatizează procesele industriale și mașinile. Sunt programabile, ceea ce înseamnă că pot fi programate pentru a îndeplini sarcini specifice și pot primi, de asemenea, informații de la senzori și alte dispozitive pentru a lua decizii și a efectua acțiuni.

PLC-urile sunt importante în automatizarea industrială, deoarece permit controlul si automatizarea proceselor si utilajelor industriale. Producătorii pot crește eficiența și productivitatea în timp ce scad costuri prin utilizarea PLC-urilor.

Un sistem de control distribuit (DCS) este un sistem computerizat folosit pentru controlarea proceselor industriale care se întind pe o arie geografică mare. Sistemul SCADA (control de supraveghere și achiziție de date) este un sistem computerizat de monitorizare și control al proceselor industriale. Un PLC (controller logic programabil) este un sistem computerizat, adică folosit pentru controlul proceselor industriale repetitive.

Pentru implementarea automatizării industriale sunt folosite multe metode, dar cele mai obișnuite sunt senzorii, controlerele logice programabile (PLC) și sistemele rorbotizate. Senzorii detectează condițiile de mediu și le transmit informații către sistemul de control. PLC-urile sunt folosite pentru a controla un proces prin executarea unui set de instrucțiuni. Sistemele robotizate sunt folosite pentru automatizarea sarcinilor care ar fi în mod normal realizate de oameni.

Pentru a trimite date între dispozitive, se folosesc protocoale de comunicare serială. RS-232 este cel mai utilizat protocol de comunicare serială pentru conectarea computerelor și perifericelor. RS-485 și RS-422 sunt alte două protocoale de comunicații seriale.

Învățarea automată poate fi aplicată automatizării industriale într-o varietate de moduri. O abordare este utilizarea algoritmilor de învățare automată pentru a detecta modelele de date care pot fi utilizate pentru a îmbunătăți eficiența procesul de fabricație. Învățarea automată, de exemplu, poate fi folosită pentru a detecta modele în datele senzorului care indică momentul în care o mașină începe să aibă defecte. O altă aplicație a învățării automate în automatizarea industrială este de a genera automat programe de control pentru roboți sau alte mașini bazate pe date despre sarcina în cauză.

Limbajele de programare de nivel înalt sunt concepute pentru a fi mai ușor de utilizat, făcându-le mai ușor de învățat și utilizat. Limbajele de programare de nivel scăzut sunt concepute pentru a fi mai eficiente, ceea ce le face mai dificil de învățat și folosit.

Introduceți detalii în aceast formular:

Succes! Mesajul a fost trimis.
Eroare! A apărut o eroare.

Proiecte Recente

Lorem Ipsum Dolor
10 Jan 2022

Sisteme FDS – Sistem de detectare al focului

Maritime industrial dryers monitoring and alarm system

Lorem Ipsum Dolor
10 Jan 2022

Controler HVAC

Laundry exhaust air balancing system.